Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Середа, 13 лютого 2019, 10:00

У понад 20 школах Львова оголосили карантин через кір та грип

школа у Львові

Через епідемію кору до 15 лютого призупинили навчання у 21 школі міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління освіти Львівської міськради призупинило навчання у 21 навчальному закладі міста через захворювання на кір та грип.

Зокрема, до п'ятниці карантин оголосили у 19 школах міста та продовжили у школі № 77 й у НВК "Інженерно-економічна школа – Львівський економічний ліцей". Це: СЗШ № 78, СЗШ № 54, СЗШ № 22, НВК "Один, два, три", СЗШ № 33, СЗШ № 41, ЛУГГ ім. О. Степанів, СЗШ № 30, СЗШ № 97, ліцей № 93, ЗШ "Первоцвіт", СЗШ І-ІІІ ст. № 29, гімназія "Провесінь", гімназія "Тривіта", ліцей "Інтелект", СЗШ № 95, СЗШ № 70, СЗШ № 47, НВК "Софія".

Нагадаємо, з 18 лютого до 10 березня у Львові будуть вакцинувати дітей від кору за попередньої згоди батьків. Загалом на Львівщині призупинили освітній процес через захворюваність на кір, грип та ГРВІ у 231 закладі освіти. 

Зауважимо, із 15 січня 2018 року, відколи на Львівщині офіційно зафіксували епідемію кору, кабінети щеплень у Львові працюють в усіх поліклініках і щосуботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.