Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Вівторок, 23 жовтня 2012, 15:25

ХІІ міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» відбудеться у Львові у грудні

Із 7 по 16 грудня у Львові відбудеться ХІІ міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez».

 

Про це повідомляє прес-служба МО «Дзиґа»ю

Окрім Львова, фестиваль захопить ще 14 міст України та Польщі:Луцьк, Київ, Харків, Тернопіль, Івано-Франківськ, Рівне, Севастополь, Одесу, Перемишль, Люблін, Санок, Новицю, Ярослав та Білосток.

Учасниками фестивалю стануть понад 100 музикантів зі  США, Канади, Ізраїлю, Німеччини, Швейцарії, Великобританії, Португалії, Росії, Литви, Польщі та України.

У Львові концерти та джем-сейшни проходитимуть у Філармонії та «JazzClub.Lviv» (Квартира, 35, вул. Вірменська, 35).

У Львові виступатимуть проект польського перкусиста та американського флюгельгорніста  «Tomek Grochot Quintet feat. Eddie Henderson»,  гурт «High Definition», «Vinita Formation»,

 «Mike Russell feat. Klos & Dabrowski Project швейцарське пост-джазове мінімалістичне даб-тріо «Plaistow» із Женеви, проект «Oblychchya Mist» із презентацією концерту «Stanaslav» та

 багато багато інших.

«Квитки можна придбати із 1 листопада у касах Львівської Філармонії (вул. Чайковського,7) та у галереї "Дзиґа" (вул. Вірменська,35). Їхня вартість від 60 до 120 грн.», – зазначено у повідомленні.

А також традиційні 50% знижки на квитки для студентів, членів «ДжазКлубу.Львів», Етноклубу Набутків, кіноклубу та фотоклубу «Ч.Б.5х5».  Пільгові квитки продаються тільки в галереї «Дзиґа» і тільки до 26 листопада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.