Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівводоканал

Середа, 20 лютого 2019, 17:16

Очисні споруди "Львівводоканалу" немає кому охороняти

Львівводоканал

ЛМКП "Львівводоканал" скасував тендер з охорони своїх об’єктів через брак учасників.

ЛМКП "Львівводоканал" провів закупівлю у системі ProZorro на послуги із охорони об’єктів, що належать водоканалу до 31 грудня 2019 року, та оголосив, що торги не відбулися.

Ці послуги ЛМКП "Львівводоканал" оцінив у 15 123 234 грн.

Аукціон стартував 13 лютого, на закупівлю не подалася жодна компанія, а для участі в торгах необхідно не менше двох тендерних пропозицій, відтак аукціон скасували.

Як йшлося у закупівлі, переможець тендеру має охороняти будівлі насосних станцій "Сихів", "Сокільники", "Кривчиці", "Північна-35", "Довга", "Рясне-2", "Збоїща", "Винники", "Миколаїв", "Будзень-2", "Будзень-3", "Карачинів", "Бібрка", "Малечковичі", "Зарудці", "Глинна Наварія", виробничу базу, склад МТЗ та 3 водозбірники на вул. Зеленій (буд. 93, 104, 106), приміщення Сервісного центру на вул. Зелена, 62, а також адмінбудівелі та адміністративну територію підприємства через обслуговування "тривожної кнопки" (всього 11 цілодобових постів і 1 денний). 

Також "Львівводоканалу" потрібна охорона водозаборів (всього 153 свердловини) та водогонів (всього 5 маршрутів), каналізаційних очисних споруд.

Додамо, "Львівводоканал" увійшов у трійку підприємств України із скидів забруднених стічних вод.

Раніше Варіанти в межах проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини" провели розслідування щодо забруднення довкілля на Львівщині, стан берегів річки Західний Буг та занедбаного стану каналізаційної мережі Львова. 

Детальніше про це можна дізнатися тут.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.