Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

фестивалі у Львові

Четвер, 14 лютого 2019, 12:40

Садовому забракло двох мільйонів для проведення заходів у Львові

фестивалі у Львові

Депутати не погодилися вилучити кошти, передбачені для проведення заходів в галузі культури, для організації загальноміських подій у Львові.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати не затвердили зміни до міського бюджету Львова на 2019 рік.

Зокрема, йдеться про виділення з бюджету 2 млн грн, які були передбачені для управління культури міськради щодо проведення заходів в галузі культури та мистецтва, для департаменту "Адміністрація міського голови Львова" на програму проведення загальноміських подій.

За словами директора департаменту фінансової політики Олега Іщука, кошти підуть на організацію та проведення різних соціальних подій та акцій у місті.

Нагадаємо, у грудні минулого року Львівська міськрада затвердила програму забезпечення проведення 11 загальноміських подій. Тоді ж міськрада виділила додатково 1,7 млн грн на фінансування цьогорічних фестивалів та культурних заходів у Львові, відтак видатки з бюджету на ці заходи збільшилися до 12 245 800 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.