Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка лісу

Четвер, 14 лютого 2019, 13:05

Екоінспекція зупинила самовільну вирубку дерев на Львівщині

вирубка лісу

Порушникам загрожує штраф до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Про це повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Державною екологічною інспекцією у Львівській області під час проведення заходів державного контролю на території Львова виявлено самовільну зрізку дерев різних порід, правопорушника притягнено до адміністративної відповідальності за ст. 153 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Інспекцією вживаються заходи для добровільного  відшкодування завданої державі шкоди.  

Крім цього, під час проведення аналогічного держконтролю у Дрогобичі на території будівельного майданчика виявлено також самовільну зрізку дерев різних порід. Порушник поніс адміністративну відповідальність відповідно до вище зазначеної статті. Сума збитків завданих державі становить 18 926 грн.

Державна екологічна інспекція у Львівській області повідомляє, що відповідно до ст. 28 Закону України "Про благоустрій населених пунктів" та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2006 року № 1045 "Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах", підставою для видалення зелених насаджень після обстеження земельної ділянки є акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню встановленого зразка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.