Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Дубневич

Четвер, 14 лютого 2019, 13:36

Богдан Дубневич приховав у декларації майно на три мільйони

Богдан Дубневич

НАЗК виявили, що нардеп Богдан Дубневич не вказав у декларації-2016 майно вартістю майже 3 мільйони гривень.

Про це повідомила прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції

НАЗК під час поглибленої перевірки декларації народного депутата з Блоку Петра Порошенка Богдана Дубневича виявили, що нардеп приховав майно на майже 3 мільйони гривень.

Згідно із затвердженим висновком Нацагентства, Дубневич у декларації за 2016 рік не вказав 7 власних земельних ділянок разом з ділянкою дружини, вартість 4 квартир та ще однієї ділянки. Окрім того, нардеп також не повідомив про корпоративні права дружини на 4 господарські товариства, неправдиво вказав суму її доходу від здачі майна в оренду та не повідомив про отримані ним дивіденди.

Загальна вартість прихованого майна складає понад 2,8 мільйони гривень.

Наразі НАЗК відправили висновок щодо Дубневича до Національного антикорупційного бюро, яке вже розглядає справу щодо відомостей у деклараціях про доходи Ярослава і Богдана Дубневичів. Так, минулого року Ярослав Дубневич задекларував 6 млн грн доходу, 99 земель, 10 будинків і 3,6 млн доларів готівки, а Богдан Дубневич – 1,2 млн грн доходу, більше 240 земельних ділянок, авторські права на "рейкові скріплення".

Також нагадаємо, що у січні минулого року НАБУ затримало у Львові посадовців ТОВ "Енергія-Новий Розділ", ТОВ "Енергія-Новояворівськ" та ТОВ "Енергія", що належать братам Дубневичам,  за підозрою в заволодінні понад 300 млн м³ природного газу НАК "Нафтогаз України" на суму понад 1,4 млрд грн.

На початку квітня 2017 антикорупційні детективи провели обшуки в офісах цих компаній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.