Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

цимбалюк михайло

vbusk.com

Четвер, 14 лютого 2019, 19:05

Михайло Цимбалюк: Під час виборчої кампанії потрібно дотримуватися політичної культури

цимбалюк михайло

Адже від рівня політичної культури політиків залежить й рівень демократії в країні.

У час виборів українське суспільство зобов’язане бути максимально активним. Громадяни та політики повинні пам'ятати про обов'язок, який вони мають перед собою, суспільством, державою. Адже саме від їхньої політичної культури залежить демократія країни, її розвиток і роль на глобальній шахівниці світу. 

Про це у своєму блозі на ZAXID.NET написав голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба місцевого партосередку. 

За словами політика, гонитва за президентське крісло в Україні лише набирає обертів – у виборчому бюлетені рекордна кількість кандидатів на пост Президента України – 44. 

«Навколо багатьох кандидатів уже рясніє чимало скандалів. Політтехнологи часу не гають, активно працюючи над тим, аби зачепитися за небезгрішне минуле політиків й потирають руки, чекаючи коли цю інформацію можна оприлюднити на загал. Тому бруду, брехні й пропаганди щоденно лише більшатиме», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Очільник «Батьківщини» на Львівщині розповів, що до нього чи не щодня телефонують редактори з районних видань не лише Львівщини, зі словами, що вони з невідомих адрес отримують листи з проханням розмітити негативний матеріал проти певного кандидата – там ніхто навіть й не торгується. 

«Варто пам’ятати, що життя після виборів продовжується й набуватиме нових й щоважливо позитивних обрисів. Бо зараз, переглядаючи новинну стрічку у Facebook, зауважуєш – окремі його користувачі наскільки переступають межу етики та принижують людську гідність, що подекуди розчаровуєшся в тих людях, яких знаєш і поважав. Не забуваймо, що після виборів нам доведеться знаходити компроміс, йти на діалог заради єдиної мети – подальший розвиток Української Держави», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.