Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральний заклад

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 15 лютого 2019, 11:16

У Львові та Самборі викрили мережу гральних закладів

гральний заклад

Правоохоронці затримали 11 осіб, які організували мережу підпільних гральних закладів у Львові та Самборі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці викрили мережу підпільних гральних закладів, які знаходилися у Залізничному, Шевченківському та Сихівському районах Львова, а також у Самборі.

Як встановили у поліції, незаконний бізнес налагодили мешканці Донецької та Запорізької областей, Києва та Львова. Загалом, правоохоронці доведели причетність до незаконного бізнесу 11 осіб. 

Під час обшуків правоохоронці вилучили понад 110 одиниць грального обладнання разом із моніторами, засобами зв’язку та іншими пристроями, документи про облік і звітність.

Наразі всім учасникам злочинної організації повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.255 (створення злочинної організації), ч.4 ст.28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене статтями, це позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років.

Обвинувальний акт скерований на розгляд районного суду Львова.

Нагадаємо, ще у грудні минулого року виконком Львівської міськради підтримаврішення про заборону лотерейного бізнесу у Львові та доручив створити робочу групу з вирішення цього питання, яку очолила керуюча справами виконкому Марта Литвинюк.

Додамо, з липня у Львові виявили 72 незаконні гральні заклади, а у жовтні управління захисту економіки Львівської області виявило мережу нелегальних гральних закладів, два з яких знаходяться у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.