Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

yak-prosto.com

Вівторок, 23 жовтня 2012, 17:43

Чотирьох осіб затримали на Львівщині за розповсюдження наклепницьких агіток

Сьогодні, 23 жовтня, правоохоронці Львівщини затримали чотирьох осіб, які напередодні розповсюджували агітаційні листівки із наклепницьким змістом проти одного із кандидатів у нардепи.

 

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

За вказані діяння у Золочівському районі були виявлені та доставлені у райвідділ міліції троє чоловіків, а у Перемишлянському – ще один.

«Напередодні, 22 жовтня, у Золочеві троє чоловіків розповсюджували серед перехожих листівки з інформацією, спрямованою проти кандидата у народні депутати України. Вказаних осіб правоохоронці затримали і доставили у Золочівський райвідділ. У чоловіків були вилучені 6 213 агіток. Щоправда, частину листівок останні встигли розповсюдити», – зазначено у повідомленні.

Листівки їм надала невідома особа, заплативши кожному по 70 грн. за розповсюдження продукції, а ще заправивши пальним автомобіль для проїзду у Золочів.

Крім того, 22 жовтня у Перемишлянський райвідділ міліції зателефонувала довірена особа того ж кандидата у народні депутати України, заявивши, що у місті Бібрка Перемишлянського району невідомий хлопець роздає агітаційні листівки з неправдивими відомостями про вже згаданого кандидата у народні депутати. Його також затримали та вилучили 52 агітки.

Хлопець пояснив, що листівки йому передав невідомий і заплатив за їх розповсюдження 50 грн.

Як вдалося вияснити, загальний наклад листівок – 46 млн. штук.

На даний момент за даними фактами проводиться перевірка та вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.