Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

religion.in.ua

Вівторок, 23 жовтня 2012, 17:51

Безпритульні у Львові матимуть змогу проголосувати на виборах до ВР у неділю

Безпритульні у Львові, які виготовили документи у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян, зможуть проголосувати на виборах у неділю, 28 жовтня.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Ця тимчасова реєстрація (прописка) дає можливість людям, які опинилися з якихось причин на вулиці, зробити волевиявлення.

Центр вже багато років веде первинний облік безпритульних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.

«Від початку роботи в Центрі зареєстровані 1280 бездомних, з яких понад 700 отримали тимчасову реєстрацію за місцем базування Центру — вул. Кирилівська, 3а. 279 особам виготовлені (відновлені) паспорти. Також важливо наголосити, що з початку роботи працівники Центу здійснили більше 400 соціальних патрулювань місцями переважного скупчення бездомних», – зазначено у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.