Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

lviv.expres.ua

Вівторок, 23 жовтня 2012, 18:31

АМКУ назвав основні порушення в роботі комунальних підприємств Львова, котрі обслуговують мешканців

lviv.expres.ua

АМКУ у Львівській області озвучив основні порушення, які вчиняються комунальними підприємствами, котрі обслуговують мешканців Львова. 

 

Про це було повідомлено сьогодні під час "круглого столу" за участю представників АМКУ у Львівській області та керівників ЛКП. 

До основних порушень відносяться: 

 1. Не укладення договорів про надання житлово – комунальних послуг із споживачами даних послуг.

2. Надання неякісних послуг або надання їх не в повному обсязі та не проведення мешканцям перерахунків за неякісно надані послуги.

3. Відключення електроенергії мешканцям, у зв’язку із заборгованістю за квартплату.

4. Невчасне (у строк, встановлений законодавством) реагування на заяви, звернення мешканців щодо неякісного надання житлово – комунальних послуг.

5. Не проведення побудинкових оглядів будинків щодо їх технічної готовності.

6. Відсутність технічних паспортів на житлові будинки та прибудинкові території, тощо. 

Відділенням у 2011-2012р.р. було розпочато та прийнято рішення у справах з накладенням відповідних штрафних санкцій, де відповідачами були наступні комунальні підприємства:

ЛКП «Південне», ЛКП «Дністер» - не належне проведення побудинкових загальних оглядів житлових будинків на предмет їх технічного та санітарного стану відповідно до вимог Правил утримання будинків.

ЛКП «Левандівка» - відключення мешканцям будинку у яких відсутня заборгованість послуги з гарячого водопостачання, за заборгованість окремих мешканців.

ЛКП «Південне» - застосування середньорічних норм утворення ТПВ та тарифів з ТПВ для категорії споживачів «інші», що не відповідають рішенням, які прийняті виконавчим комітетом Львівської міської ради.

ЛКП «Княже місто» - не проведення побудинкових загальних оглядів житлових будинків на предмет їх технічного та санітарного стану.

ЛКП «Балатон – 409» - нарахування плати за обслуговування ліфтів мешканцям перших поверхів, що не передбачено нормативними документами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.