Зміст статті

15 лютого 2019олександр ковальчук

Кавалькада президентів. Тимошенко

Президентська стезя 2019 з персонажинями та картинками.

Кандидатка у Президенти України Юлією Тимошенко (БЮТ).

Варіанти розпочинають цикл про учасників (та учасниць) президентських виборів 2019 року, які бували чи мешкали у Львові (а таких цьогоріч майже чимало), щоб ретроспективно поглянути на великий шовковий шлях персонажів, які зазіхнули на найвищу посаду в країні.

Кожен візит Юлії Тимошенко до Львова миттєво переростає у нестримну феєрію обіймів, поцілунків та сліз. Помітно як на цих президентських виборах саме ці параметри мами Юлі, ці її святі фішечки, намагається переплюнути міський голова Львова Андрій Садовий зі своїм какао та цьомчиками (електорату). І, до речі, "Какао та цьомочки" може стати чудовою назвою для нового тематичного кафе !Фесту десь у стінах львівської Ратуші. Вже з назви зрозуміло, що се буде прекрасна місцинка для збіговиська інфантильних хіпстерочків та маминих синочків, а також гастрономічної реалізації народного слогану "жаба цицьки дасть". Бо якщо Мазох – це для дорослих, то має ж тоді щось бути у цьому хаотичному світі й для кідалтів.

А з Садовим мама ЮВТ має вже достатньо тривалий та травматичний досвід комунікації і тому нічого дивного нема у тому, що вона щоразу намагається тихенько упослідити міського голову Львова у щось фрагментарне, наче той нерозумне цуценятко. І тому в тому відвічному протистоянні місцевих юлефанів та тимо-хейтерів варто відшукати лише потрібний ракурс збоку, щоб відразу намацати вдалу інтонацію для опису цього бедламу для маляток, цих любих хлопчиків й дівчаток.

етапи великого шляху


хейтери та фани


Юля та Андрійчик


Юля – захисниця


Юля – провісниця


Юля – пророкиня


Юля – посівальниця


Юля – спасителька


Юля – снігуронька


Юля – богиня


Юля – сонечко


Юля – лапочка


Юля – покрова


Юля – косичка


цьомки, обійми та сльози

далі буде

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.