олександр ковальчук,  23 жовтня 2012

Господь Бог підфраєрнув Дубневича

Варіанти отримали безперечний доказ того, що влада та Партія регіонів усіма зусиллями підтримують братів Дубневичів на виборах до парламенту.

Пересвідчитися в цьому могли тисячі львів'ян, які цієї сонячної неділі затримались перед своїми телевізорами.

Саме у неділю, 21 жовтня, в ефірі Львівського обласного державного телебачення вийшов черговий випуск релігійно просвітницької програми «Спадщина» під назвою «Роздуми про віру кандидата в народні депутати Богдана Дубневича». Богдан Дубневич ділиться в ній своїми думками про Бога, віру, а також про те, чому саме Церква повинна йому допомагати у виборчій кампанії.

Не є, насправді, новиною те, що Державне обласне телебачення, підконтрольне голові Львівської ОДА, великому другу і партнеру братів Дубневичів – Михайлові Костюку, піарить кандидата-тушку, який закликає галичан не віддати жодного голосу Партії регіонів, а отже, голосувати за нього і опозиційні партії.

Сенсацію ж стала участь Дубневича саме в передачі «Спадщина», котра виходить на державному обласному телебаченні вже багато років завдяки підтримці та сприянню народного депутата України, голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука.

І не знати цього Богдан Дубневич не міг, оскільки є людиною побожною, а відтак саме такі передачі він першочергово має шукати у телевізорі.

Хотілось би почути офіційні роз'яснення «опозиціонера» Дубневича щодо такої підтримки Партії регіонів його грішної душі. І коли ж він говорить людям правду: закликаючи не голосувати за Партію регіонів, чи розповідаючи про Бога за підтримки Партії регіонів?

P.S. Також сьогодні Варіанти повідомляли про те, що в поштові скриньки львів'ян розкладають листівки від Богдана Дубневича із пропозицією голосувати за «правильні партії».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.