Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Понеділок, 18 лютого 2019, 15:42

У Львові стартує Ярмарок вакансій

Центр зайнятості

19 лютого у центрі зайнятості Львова відбудеться Ярмарок вакансій для працедавців та шукачів роботи.

Про це повідомляє прес-служба Львівського міського центру зайнятості.

Завтра, 19 лютого, о 11.00 год у Львівському Будинку праці на вул. Княгині Ольги, 122 розпочнеться ярмарок вакансій.

У  заході візьмуть участь представники Львівської ОДА, управління патрульної поліції у Львівській області, Головного управління держпраці у Львівській області, Головного управління Національної поліції у  Львівській  області, департаменту з питань культури національностей та релігій Львівської ОДА, іміджево-видавничого центру національної гвардії України, Галицької РА, управління безпеки міста, Головного територіального управління юстиції у Львівській області, Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області, управління капітального будівництва, а також Львівського міського та обласного центрів зайнятості.

Також  в рамках ярмарку  вакансій планується проведення  презентацій роботодавця: о 11:30 год – Львівська міська рада, о 12:00 год – Львівська обласна державна адміністрація.

Учасники заходу матимуть змогу пройти співбесіду з працедавцями,  ознайомитися з наявними вакансіями, а також з переліком вільних робочих місць, які є на ринку праці Львова та з послугами державної служби зайнятості, отримати консультації фахівців центру зайнятості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.