Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гучномовець

Понеділок, 18 лютого 2019, 11:23

Минулоріч на Львівщині впровадили 8 гучномовних систем

гучномовець

На оновлення обладнання та впровадження 8 гучномовних систем у області за минулий рік витратили приблизно 1,4 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У 2018 році в області впровадили 8 гучномовних систем та 15 комплектів стаціонарного обладнання оповіщення. Всього на Львівщині встановили 43 місцеві системи оповіщення та 31 мобільну систему оповіщення.

Окрім введення нових систем оповіщення, у області провели ремонт 6 несправних електросирен та відновили роботу 9 електросирен у Львові, Бориславі та Самборі.

Застарілі аналогові магнітофони також вивели з експлуатації та замінили на 7 цифрових пристроїв для передачі сигналів в підрозділах львівської філії ПАТ «Укртелеком».

Загалом, в 2018 році, устаткування замінили в 98% підрозділах «Укртелекому».

Як повідомив директор департаменту цивільного захисту Львівської ОДА Ігор Туз, всього на оновлення обладнання витратили приблизно 1,4 млн грн: 622 тис грн з обласного бюджету та 876 тис грн з місцевих бюджетів нижчого рівня.

Нагадаємо, у березні минулого року голова Львівської ОДА Олег Синютка створив робочу групу з координації та організаційно-методичного супроводу виконання заходів щодо реконструкції територіальної системи оповіщення Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.