Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

nua.in.ua

Середа, 24 жовтня 2012, 10:52

Четверту лінію запустили на електропідстанції ТЕЦ-1 у Львові

На електропідстанції ТЕЦ-1 запрацювала четверта лінія електропередач електропередач «Л-Південна Б» продуктивністю 110 кВ.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

На станції тривають роботи з реконструкції і модернізації обладнання, згідно з Інвестиційною програмою. Такого плану роботи не проводилися вже кілька десятків років.

«Цього року електричній підстанції запрацювали лінії електропередачі ПЛ 110 кВ, Л – 2А, Південна А і Південна Б. Проведена реконструкція силових трансформаторів ТС «2 Т» і ТС «8 Т». Зараз в роботі ТС «3 Т». Ці роботи — це не просто забезпечення надійності роботи ТЕЦ-1, це також надійне забезпечення електроенергією цілого міста. Адже електрична підстанція ТЕЦ-1 є складовою всієї електричної системи західного регіону», – зазначено у повідомленні.

Роботи на станції виконуються згідно зі схваленою НКРЕ Інвестиційною програмою для ТЕЦ-1 на 2012 рік. Інвестпрограмою передбачено 11,6 млн. грн. – для виконання усіх робіт на ТЕЦ-1.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.