Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

oksana.lviv.ua

Середа, 24 жовтня 2012, 11:09

«Соціальні акції з подолання бідності» тривають у Львові

У Львові роздають гарячі обіди та надають санітарно-гігієнічні послуги тим людям, які цього потребують.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«В період з 2010-2012 років були надані понад 28 тис. порцій харчування, майже 1,9 тис. санітарно-гігієнічних послуг. Зокрема, впродовж 2012 року, станом на середину жовтня 2012 року надані 13,5 тис. порцій харчування (гарячі обіди) та майже 1,5 тис санітарно-гігієнічних послуг», – зазначено у повідомленні.

Храм Христового Воскресіння УГКЦ (вул. Городоцькій, 319а) надає потребуючим гарячі обіди та санітарно-гігієнічні послуги. Заклад Релігійного Управління Згромадження Монастирів «Мілес Єзу» УГКЦ – «Їдальня для бідних» (вул..Б. Хмельницького, 189б) також надає харчування (гарячі обіди).

Львівська міська громадська організація «Спільнота взаємодопомоги «Оселя»  (Винники, вул. Винниченка, 3,)  щоденно (крім суботи та неділі) з 9:00 до 14:00 забезпечує надання послуг харчування та санітарно-гігієнічних послуг. Кожного четверга о 14 годині гарячі обіди роздають у сквері, поблизу Порохової вежі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.