Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Міхеїл Саакашвілі

Вівторок, 19 лютого 2019, 11:00

Тимошенко – чистий політик – Саакашвілі

Міхеїл Саакашвілі

Міхеїл Саакашвілі  вважає Юлію Тимошенко політиком, для якого влада – це інструмент досягнення цілей, на відміну від Порошенка, для якого головними є гроші.  

Про це повідомляє 24 канал. 

Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі розповів у інтерв’ю KRYM, що Юлія Тимошенко – "чистий політик, для якого влада – це інструмент досягнення цілей. Саме це і відрізняє її від Петра Порошенка, для якого гроші, особисті доходи реально понад усе".

Саакашвілі нагадав про успішну приватизацію підприємства "Криворіжсталь" і розповів, що Тимошенко має історію спротиву олігархам.

"Факт залишається фактом – це єдиний приклад успішної приватизації в українській історії. Ну, за стільки років, що приватизував Порошенко або Яценюк? Нічого. А Кучма? А Янукович? А вона реально зробила приватизацію. Підприємство "Криворіжсталь" працює, сплачує податки, не жаліється на погану кон’юнктуру ринку, як всі інші напівдержавні, напіволігархічні підприємства", – пояснив Міхеїл Саакашвілі.

За його словами, Саакашвілі також нагадав, що під час подій у Грузії у 2008 році, саме уряд Юлії Тимошенко надав його країні гуманітарну допомогу.

"Я просто висловив свою солідарність, людське ставлення тепле, до людини, яку вважаю другом, яка підтримала в важку хвилину", – додав Міхеїл Саакашвілі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.