Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

24tv.by

Середа, 24 жовтня 2012, 11:13

Scorpions зіграють у Львові уже цього тижня

У рамках прощального світового туру Final Sting Tour 27 жовтня на велотреку СКА у Львові виступить легенда рок-музики група Scorpions. 

 

До Львова п'ятірка музикантів-легенд (Клаус Майне, Рудольф Шенкер, Маттіас Ябс, Павел Мачівода і Джеймс Коттак) прилетять напередодні концерту – 26 жовтня.

Від аеропорту до готелю гурт, крім офіційної охорони та ДАІ, буде супроводжуватиме спеціальний «конвой», який забезпечить львівський байк-клуб «Галіція». Містом Лева артисти пересуватимуться у п'яти чорних «Мерседесах» класу SL-210.

Житимуть у п'яти номерах-люкс. Гастролює зі «скорпіонами» і їхній особистий кухар. Його помічник приїжджає до міста заздалегідь – купує потрібні для приготування їжі продукти (тільки певних брендів).

На самому ж концерті музиканти вимагають величезну кількість якісної води та багато чистих м'яких рушників. У Львові рокери пробудуть до вечора 28 жовтня.

Оскільки це буде перше перебування рок-легенд у місті Лева, вони планують познайомитися не тільки із львівськими меломанами, а й із містом.

Львівські фанати готують учасникам SCORPIONS незабутній прийом. Зокрема, під час шоу проведуть цікавий флеш-моб, учасником якого зможе стати кожен охочий.

А напередодні концерту, у п'ятницю, 26 жовтня, фани німецьких рокерів планують велопробіг, присвячений приїзду улюбленої групи (старт велопробігу – від пам'ятника Королю Данилу о 15.00). І музиканти обіцяють не залишитися у боргу.

На кожному концерті одному з фанів таланить спіймати барабанні палички, які кидає в юрбу під сценою барабанщик Джеймс Коттак.

За словами вокаліста групи Клауса Майне, глядачів, що прийдуть на концерт, чекає незабутнє феєричне рок-шоу, на якому перед очима публіки пронесеться вся історія групи.

Понад двогодинна програма, з якою SCORPIONS завершують свою музичну кар'єру, складається виключно із суперхітів: Wind of Change, Still Loving You, Send Me An Angel, You and I та інші.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.