Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дональд Туск і Андрій Садовий

city-adm.lviv.ua

Середа, 20 лютого 2019, 09:54

Садовий зустрічав Туска у Львові в незрозумілому статусі

Дональд Туск і Андрій Садовий

Вчора, 19 лютого, до Львова прибув президент Європейської Ради Дональд Туск, якого у аеропорту зустрів кандидат в президенти, міський голова Львова Андрій Садовий.

«Президент Європейської ради Дональд Туск сьогодні перебуває з робочим візитом у Львові. Свій візит до Львова Дональд Туск розпочав з відвідин Ратуші. Почесний гість прогулявся містом, а також зустрівся з міським головою Львова Андрієм Садовим та залишив запис у Книзі почесних гостей міста», – повідомила прес-служба Львівської міськради.

Андрій Садовий, як стало відомо Варіантам, також зустрів Дональда Туска в аеропорту. Натомість голови Львівської ОДА Олега Синютки не було, адже він перебуває у відпустці.

Варіанти звернулись до прес-служби Львівської міськради із питанням: в якому статусі Андрій Садовий зустрічався з Дональном Туском. Якщо як міський голова, то він мав би вийти з відпустки, в якій перебуває у зв'язку з своєю участю у виборчій кампанії на посаду президента України. Офіційного повідомлення про це не було. 

В прес-службі не відповіли конкретно на це питання. Лише сказали, що вчора Андрій Іванович Садовий був на роботі. Тому Варіанти скерували офіційний запит до міськради, другий офіційний запит був скерований в ЦВК.

Нагадаємо, вчора президент Європейської ради Дональд Туск приїхав до Львова. Сьогодні йому мають вручити диплом "Почесного доктора" (Doctor Honoris Causa) Львівського національного університету імені Івана Франка.

Додамо, ще минулого тижня президент Європейської ради Дональд Туск повідомив, що 18-20 лютого планує приїхати до України та у рамках візиту відвідати Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.