Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

elektorat.te.ua

Середа, 24 жовтня 2012, 13:29

Писарчук дякує батькам кандидата у народні депутати у 115 в. о. Олександра Туісова за виховання сина

Кандидат у народні депутати у 115 в. о. від Партії регіонів Олександр Туісов є справжнім політичним бійцем, спроможним на державному рівні підходити до аналізу та розв’язання існуючих проблем.

Про це 23 жовтня під час зустріч з виборцями Сихівського району Львова заявив народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії реігонів Петро Писарчук, представляючи кандидата жителям Сихова, - повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів. 

Відтак майже вщент заповнений зал кінотеатру ім. О. Довженка протягом двогодинної зустрічі дослухався до аргументів на користь Партії регіонів та її кандидата. Питання, що надходили з залу були непростими, однак відповіді на них сприймалися виборцями і не викликали жодного збурення чи протесту.

На початку зустрічі Петро Писарчук подякував батькам кандидата-мажоритарника Олександра Туісова за прекрасне виховання сина, який тепер став по праву окрасою Львівської обласної організації Партії регіонів.

«І хоча йому ще бракує політичного досвіду, проте в нього є такі якості, котрі дають надію на те, що в Україні підростає якісно нова політична еліта. Маловідомий, ще не так давно рядовий партієць Сихівського району, яким був Олександр Туісов до початку виборчої кампанії, за короткий час виріс в справжнього політичного бійця, спроможного на державному рівні підходити до аналізу та розв’язання існуючих проблем. Це не може не вселяти надію, що в Партії регіонів з такими людьми є перспектива та майбутнє», - наголосив Петро Писарчук.

В ході зустрічі Петро Писарчук неодноразово закликав виборців підтримати Олександра Туісова на виборах і віддати за нього свої голоси. Заклик нардепа одностайно підтримали учасників зустрічі.

Відповідаючи на їхні питання, Петро Писарчук ще раз наголосив, що об’єктивний аналіз дворічної діяльності Партії регіонів при владі дає всі підстави виборцям підтримати цю політичну силу на виборах до парламенту. «Власне кажучи, вже немає жодних сумнівів, що саме ПАРТІЯ РЕГІОНІВ є лідером передвиборчих перегонів і формуватиме більшість у наступній Верховній Раді. На відміну від своїх опонентів, котрі як заклинання роздають обіцянки, що ніколи не співпрацюватимуть з Партії регіонів, ми готові до співпраці заради розбудови Української держави з усіма політичними силами, яким довіряє і обирає до парламенту Український народ. Саме такий підхід неодноразово демонстрував Віктор Янукович в минулому і наша позиція є незмінною», - наголосив Петро Писарчук під час зустрічі.

Нардеп ще раз зазначив, що в умовах європейської кризи, катастрофічного падіння виробництва у 2009 році, неймовірно високої ціни на енергоносії від Юлії Тимошенко, Уряд Миколи Азарова не допустив падіння пенсій, соціальних виплат, державних програм по підтримці молодих сімей та дітей.

«Навпаки, за три роки відбулося істотне зростання за цими показниками, в чому кожен, хто вміє рахувати, може пересвідчитися сам. Істотні зрушення мають місце в реалізації урядової програми забезпечення енергетичної незалежності України. Ми вже цього року вдвічі зменшуємо споживання імпортного газу, вперше за роки незалежності приступили до пошуку і розробки власних родовищ природного газу. Здійснено ряд знакових капіталовкладень, що дало можливість змінити імідж України в світі. Не за двадцять, а за два останні роки в державі збудовано чотири сучасні аеропорти, тисячі кілометрів автомобільних шляхів та розв’язок. Зовсім нещодавно Президент Віктор Янукович відкрив в Дніпропетровську найсучасніший в світі металургійний комбінат. Це далеко не повний перелік зробленого владою Партії регіонів. Таким доробком конкретних справ не можуть похвалитися ті, хто сьогодні нас розпинає і лякає загрозами у майбутньому», - відзначив Петро Писарчук.   

Із залу пролунало запитання щодо зростання зовнішній запозичень України, на яке Петро Писарчук відповів такими словами: «Я знаю, що виборців лякають тим, що зростають зовнішні борги держави. Але ж в борг живуть навіть США і, як мені відомо, там він досяг вже критичної межі. Більшість країн Євросоюзу вже перейшли цю відмітку у 80% ВВП. Україні ще далеко до зони ризику, а тому всі ці страшилки не більше, ніж передвиборча технологія. Це вже досить заїжджений прийом і людям нічого боятися, що після виборів якісь потрясіння чекають українську гривню, як це пророкують опозиціонери. Але щоб цього дійсно не сталося державі потрібен спокій та стабільність влади. Потрібно всім переключатись з політичного протиборства на єднання і боротися за розбудову, модернізацію української економіки, підтримки малого  та середнього бізнесу. Уряд вже керував у парламент законопроект, який має суттєво спростити податкову систему. В урядових планах немало революційних кроків щодо залучення в Україну інвестицій, поверненню незаконно вивезених капіталів».

Виборці Сихівського району Львова задали Петрові Писарчуку десятки запитань як про загальнополітичну ситуацію в державі, так і про місцеві проблеми мікрорайону. Відповіді нардепа були щирими та доказовими і тому були позитивно сприйняті сихівчанами.

Відтак спілкування Петра Писарчука та Олександра Туісова із виборцями 115 виборчого округу завершилось оплесками присутніх. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.