Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

kolo.poltava.ua

Середа, 24 жовтня 2012, 14:04

«Опозиційна» облрада саботує вирішення господарських проблем Львівщини – Хруставчук

Для депутатів Львівської облради, більшість у якій представляють опозиційні політичні сили, пріоритетнішою є виборча кампанія, аніж виконання їх прямих депутатських обов’язків. Тому не дивно, що учорашнє засідання сесії Львівської облради закрили через відсутність кворуму. Таку думку висловив кандидат у нардепи у 116 в. о. Богдан Хруставчук.

 

Про це повідомляє прес-служба кандидата у депутати.

Нагадаємо, 23 жовтня після двох годин роботи чергової сесії Львівської обласної ради, голова облради Олег Панькевич оголосив перерву через відсутність кворуму у сесій залі. Після підрахунку кількості депутатів у сесійній залі працівниками апарату облради, в залі присутні 56 депутатів з 59 необхідних для кворуму. Це не вперше в обласній раді проблеми з кворумом: 12 вересня на сесії рада працювала без кворуму у сесійній залі.

За словами Богдана Хруставчука своєю бездіяльність депутати облради відверто саботують усю роботу на Львівщині, хоча сьогодні пріоритетними для області є питання опалювального сезону та підготовки до зими.

«Депутати розглянули лише 11 питань з-понад 100. Такі дії представників опозиції в облраді можуть призвести до серйозних збоїв у роботі на Львівщині, адже у пріоритеті обласних обранців сьогодні має бути початок опалювального сезону і підготовка області до зими. Аналізуючи діяльність Львівської обласної ради, можна зробити висновок, що депутати просто не хочуть працювати для громади, а ставлять головним пріоритетом передвиборчу кампанію, адже до Верховної Ради балотується третина депутатів облради», – наголосив кандидат.

Політик зазначив, що несерйозне ставлення депутатів облради до своїх прямих обов’язків відображається і на стані фінансування обласних програм.

«Не поодинокі випадки, коли Львівська обласна рада надзвичайно пізно та із значними затримками приймає соціально-економічні обласні програми, затримує погодження напрямів використання коштів», – зазначив Богдан Хруставчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.