Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Сихів

Вівторок, 26 лютого 2019, 18:00

Фірмі з Дніпра, що займається дослідженням кон'юнктури ринку, не дозволили освітити Сихів

Сихів

Львівська міськрада відхилила пропозицію ПП "Розвиток. Індустрія. Планування" щодо ремонту зовнішнього освітлення пішохідних переходів в Сихівському районі.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на капітальний ремонт зовнішнього освітлення пішохідних переходів в Сихівському районі Львова, який переможець тендеру має постачати до грудня 2019 року.

Аукціон стартував 22 лютого, участьу ньому взяла лише одна фірма – ПП "Розвиток. Індустрія. Планування", яка запропонувала відремонтувати зовнішнє освітлення на Сихові за 75 840 грн, проте її пропозицію відхилили. Додамо, очікувана вартість послуг становила 1 370 556 грн.

Як вказано у закупівлі, у перелік робіт входять: встановлення 41 свiтильника з люмiнесцентними або ртутними лампами та встановлення 52 дорожнiх знакiв.

За даними порталу YouControl, ПП "Розвиток. Індустрія. Планування" зареєстроване у 1998 році у Дніпрі (знаходиться у житловому будинку), займається дослідженням кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки. Власником фірми є Володимир Головацький з Дніпра. Розмір статутного капіталу підприємства становить 300 грн.

Нещодавно ця фірма виграла тендер із надання "Центру розвитку туризму Львова" послуг "Таємного клієнта" за 75 тис грн.

Нагадаємо, раніше Сихівська РА замовила за 300 тис грн зупинку громадського транспорту, яку встановлять на вулиці району, а також – ремонт вулиць району за 3,6 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.