Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

поліція

Понеділок, 25 лютого 2019, 13:28

На Жовківщині затримали депутата, спійманого на хабарі

поліція

Затриманий вимагав 40 тис. грн за виділення 2 земельних ділянок.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівщини.

22 лютого прокурор Львівської області Юрій Квятківський оголосив підозру депутату однієї із сільських рад Жовківського району у одержанні хабаря.

Чоловіка затримали, коли він отримав останню частину неправомірної вигоди – 30 тисяч гривень за позитивне вирішення сесією сільської ради питання про виділення 2 земельних ділянок для ведення садівництва. Загалом, упродовж грудня 2018 – лютого 2019, зловмисник вимагав та отримав від заявника неправомірних 40 тис. грн.

На даний час Галицький районний суд міста Львова обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення 76 тис. грн застави.

Депутатові оголосили підозру депутату у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Максимальний термін покарання, що загрожує фігуранту – 10 років ув’язнення, 3-річне позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскація майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.