Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Понеділок, 25 лютого 2019, 14:38

Гонорова галицька юнка налякала Зеленського батьківською мобілкою

Володимир Зеленський

Мешканка Львівщини надсилала погрози на мобільний Володимир Зеленського.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України у Facebook.

21 лютого до Нацполіції надійшла заява від кандидата в президенти України Володимира Зеленського, де він повідомив, що на його мобільний телефон надходять повідомлення з погрозами.

Правохоронці встановили, що шоумену погрожувала 26-річна мешканка Львівської області. "Вона посилала загрози з телефону свого батька. За словами підозрюваної, робила це, тому що підтримує іншого кандидата" – йдеться у повідомленні.

Телефон, з якого жінка надсилала погрози, вилучили. За даним фактом слідчі Головного слідчого управління Нацполіції відкрили кримінальне провадження за ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує арешт на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 2 років.
 
Нагадаємо, 8 лютого, львівські представники організації "ДІЯ" та учасники АТО організували акцію протесту проти кандидата у Президенти України Володимира Зеленського. Під час пікету вони звинуватили його у вживанні марихуани.

25 січня Володимир Зеленський подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у Президенти України. У Львові його представлятиме син екс-депутата-свободівця Львівської міськради Ростислав Тістик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.