Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Amazon

ua.news

Вівторок, 26 лютого 2019, 11:46

У Львові відкрили новий офіс Amazon

Amazon

Компанія Amazon вже почала набирати львівський штаб, який складатиметься із 100 осіб.

Про це повідомив ресурс AIN.

У Львові відкрили офіс компанії, яка нині належить Amazon. Це вже буде другий український штаб компанії Ring, яка вже має своїх інженерів в Києві.

Відомо, що в новому львівському офісі стартапу працюватимуть 100 осіб, переважна більшість яких – embedded-інженери, які працюватимуть над новітніми технологіями.

Представники компанії Ring Ukraine поки не повідомляють про точне місцезнаходження нового офісу, так як зараз там проводять ремонт. В цей час працівники львівського штабу тимчасово буде здійснювати свою роботу в колективному офісі коворкінгу.

Як заявила головний виконавчий директор Ring Ukraine Кіра Рудик, однією із причин відкриття львівського офісу стало те, що більшість працівників не готові змінювати місце проживання.

«Багатьох спеціалістів ми перевозимо із великих міст, але є певна кількість людей, які готові з нами працювати, готові приносити користь, проте не готові переїжджати. І коли набралась їх достатня кількість, ми подумали: «Чому би і ні?» Так ми прийняли рішення щодо відкриття офісу у Львові» – повідомила Рудик.

Компанію-розробника розумних дзвінків для дверей Ring створив Джеймі Сімінофф в Америці, штаті Санта-Моніка. В лютому минулого року стало відомо, що Amazon викупив Ring за рекордний 1 млрд доларів. Офіси компанії Ring також розташовані в Амстердамі (Нідерланди) та багатьох містах США, як Клівленд, Меса, Фенікс, Скотсдейл та інші.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.