Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Жовква

Вівторок, 26 лютого 2019, 12:45

Львів, Жовкву та Дрогобич визнали найбільш туристичними містами Львівщини у 2018 році

Жовква

Львівщина посіла 2 місце в Україні за обсягом туристичного збору – найбільше туристів завітало до Львова, Жовкви та Дрогобича.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Як зазначила начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака, за підсумками 2018 року Львівщина посіла 2 місце в Україні за обсягом туристичного збору, кількістю розміщених у готельних закладах та за кількістю туристів з України.

Серед топ локацій на Львівщині також виокремили Львів, Жовкву, Дрогобич, Карпати, курорти: Трускавець, Моршин, Східниця, замки Львівщини, Тустань.

«На Львівщині є все – архітектура, історія, ландшафтне середовище та інші речі для того, щоб розвивати туризм в багатьох сегментах. Львівщина вкладає мільярди гривень в розвиток туризму. Адже всі дороги, які побудовані, це в тому числі в розвиток туризму, всі ті заходи, які відбуваються в частині інфраструктурної модернізації нашого соціального середовища – це теж в розвиток туризму», – наголосив заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів.

Нагадаємо, минулоріч Львівська облжержадміністрація виділила 300 000 грн на створення мобільного додатка про маршрути активного туризму Львівщини.

Додамо, у травні 2018 року на Львівщині створили електронну карту місць, де можна відпосити на природі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.