Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

військові навчання на Яворівському полігоні

Вівторок, 26 лютого 2019, 13:00

На міжнародні військові навчання у цьому році передбачили 40 мільйонів

військові навчання на Яворівському полігоні

Верховна Рада схвалила рішення про допуск іноземних військових на українські навчання та виділила кошти на міжнародні військові навчання.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні, 26 лютого, Верховна Рада України прийняла законопроект №10067 про допуск підрозділів Збройних сил іноземних держав на територію України. Закон підтримали 263 народних депутати.

Відомо, що в 2019 році на фінансування витрат, пов’язаних з підготовкою і проведенням багатонаціональних навчань на території України та за її межами держава виділила понад 40 млн грн.

Відтак, йдеться про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2019 році для участі у багатонаціональному навчанні з підготовки підрозділів збройних сил, українсько-американському навчанні "Репід Трайдент-2019", українсько-американському навчанні "Сі Бриз-2019", українсько-румунському навчанні "Ріверайн-2019", багатонаціональному навчанні "Кленова Арка-2019" та українсько-британському навчанні "Воріер Вотчер-2019".

Документ набирає чинності з моменту публікації.

Цей закон вніс у Верховну Раду президент Петро Порошенко ще 20 лютого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.