Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Замарстинівська

google.com

Середа, 27 лютого 2019, 11:43

На вул. Замарстинівській тривають ремонтні роботи

Замарстинівська

Станом на 26 лютого вже змонтували 30 плит трамвайних колій марки ПКП.

Продовжуються роботи з реконструкції вул. Замарстинівської, на ділянці від вул. Липинського до вул. Гайдамацької. Станом на 26 лютого 2019 року прокладено 457 м водопроводу, діаметром труби 160 мм на ділянці до вул. Гайдамацької. Також змонтовати 6 залізобетонних колодязів.

Після укріплення ґрунту цементним розчином на ділянці 102 м, розпочалися роботи з заміни каналізаційного колектора. Вже змонтовано 149 м каналізаційної труби діаметром 1600 мм. Збудовали 7 нових каналізаційних камер для підключення існуючих каналізаційних мереж житлових будинків та дощоприймачів.

"На ділянці від буд. № 112 вул. Замарстинівської до вул. Городницької влаштовано піщано-щебеневу основу та бетонну підготовку під дорожнє покриття площею — 350 м2. А також влаштовано піщано-щебеневу та асфальто-бетонну основу під плити трамвайних колій площею 312 м2. І станом на 26 лютого змонтовано 30 плит трамвайних колій марки ПКП", – повідомив Олексій Хміль, прес-секретар ЛКП "Львівавтодор".

За його словами, дорога залишиться у тих відстанях, яких була до ремонту. Також вона буде вимощена бруківкою. Вся бруківка, яка була демонтована, потім буде використана для замощення дорожнього покриття. Зараз погодні умови не дозволяють виконувати роботи по влаштуванню верхнього покриття проїзної частини дороги та трамвайної колії.

Нагадаємо, з 22 лютого у Львові перекрили для руху транспортних засобів вул. Замарстинівську (від вул. Липинського до вул. Дашкевича).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.