Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

karpaty.lviv.ua

Середа, 24 жовтня 2012, 17:53

Колесніков обіцяє приїхати до Львова наприкінці листопаду

Віце-прем’єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков пообіцяв наприкінці листопаду завітати до Львова на презентацію проекту будівництва Бескидського тунелю.  

«Презентацію проекту ми проведемо у самому тунелі чи на Львівському залізничному вокзалі не пізніше другої половини листопада», - сказав Борис Колесніков.

Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

Роботи з будівництва нового Бескидського тунелю за нормальних погодних умов розпочнуться саме у листопаді, - повідомив він.

Нагадаємо, відкриття будівництва тунелю вже переносилося двічі.

Будівництво нового Бескидського залізничного тунелю на Львівщині визначене Кабміном одним із пріоритетних інфраструктурних проектів на 2013 рік.

У Карпатах наразі тривають підготовчі роботи до будівництваБескидського тунелю. Будівництво Бескидського тунеля розраховане на 4 роки. Новий тунель буде довшим за існуючий – замість 1746 метрів його довжина складе 1822 м. Його збудують із застосуванням новоавстрійського способу проходки. По довжині нового тунелю будуть побудовані три пішохідних переходи до старого тунелю, який підтримуватиметься у справному стані. Вони повинні виконувати евакуаційну функцію. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.