Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Парк культури у Львові

Середа, 6 березня 2019, 17:59

Новий атракціон для Парку культури облаштує фірма з Києва

Парк культури у Львові

ЛКП "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" замовив атракціон за 951 тис грн у київської фірми.

Львівське комунальне підприємство "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" оголосив тендер у системі ProZorro на атракціон сімейний "Літаюча машина", який переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 1 березня, участь у ньому взяли дві компанії: ТзОВ "Італпарк" та ТзОВ "Бебі граунд", які запропонували за атракціон 951 900 грн та 956 175 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Італпарк", а очікувана вартість послуг становила 964 810 грн.

Як йдеться у закупівлі, атракціон має бути таким: закріплений на металевій платформі автомобіль, який рухається в одну і в протилежну сторону разом з платформою по металевих направляючих (двохвильовий трек). Автомобіль повинен мати яскравий вигляд та бути оснащений мигаючими світловими вогнями з усіх боків. Крім руху і розгойдування машина повинна обертатися на 360 градусів навколо своєї осі.

Авто має бути обладнане ременями безпеки для кожного пасажира, а також атракціон повинен бути укомплектований безпечними та зручними сходами.

Довжина треку має становити 12 метрів, висота акракціону – 2,7 метрів, кількість посадочних місць – 8 дорослих або 11 дітей віком до 10 років.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Італпарк" зареєстроване у Києві з 2010 року, займається діяльністю посередників, що спеціалізуються в торгівлі іншими товарами. Кінцевим власником фірми є киянин Олексій Москаленко.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 10 000 грн.

Нагадаємо, у 2018 році Львівська міськрада затвердила детальний план території, який передбачає реконструкцію житлового будинку вул. Лижв'ярській, 30 під готель із рестораном.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.