Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

uk.wikipedia.org

Четвер, 25 жовтня 2012, 10:26

Вова «Морда» долучився до святкування дня народження єпископа Філарета

Львівський кримінальний авторитет Вова «Морда» взяв участь у святкуванні дня народження Єпископа Львівського і Галицького Філарета Української православної церкви Московського патріархату.

Про це пише газета Ратуша.

Урочистості з приводу відзначення уродин Сергія Кучерова відбулися 22 жовтня у львівському ресторані «Високий Замок», повідомляє газета.

Наступного дня дійство продовжилось у Свято-Петро-Павлівському храмі Жовкви, у якому взяли участь секретар Настоятеля УПЦ та архієпископ Олександр, протоієрей Богдан Білас.

«Пікантності цій події надало те, що левову частку турбот з проведення цього святкування взяв на себе львівський бізнесмен Володимир Степанович Д., більше відомий у кримінальних колах Львова за прізвиськом Вова «Морда». Саме люди цього авторитета зустрічали в аеропорту чартерні рейси з Донецька і підвозили гостей. Окрім самого пана Володимира, шанованих у світському і кримінальному світах Львова і Донецька, на церемонії також були присутні гості з Луганська», – пише видання.

Окрім цього, як зазначається у виданні, в середу Філарет відвідав домашнє обійстя бізнесмена і мав з ним довгу розмову. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.