Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Форум місцевого самоврядування

Понеділок, 4 березня 2019, 15:35

Садовий дозволив провести форум місцевого самоврядування у Львові

Форум місцевого самоврядування

Форум відбудеться 14-15 березня 2019 року у Львові.    

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №77 від 2 березня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився дозволили провести VII Всеукраїнський форум місцевого самоврядування у місті.

"Забезпечити фінансування видатків, пов’язаних з підготовкою та організацією проведення VІI Всеукраїнського форуму місцевого самоврядування, за рахунок коштів, передбачених у плані видатків комунальної установи Інституту міста у 2019 році", – йдеться у документі.

Форум проходитиме у у Центрі ім. Митрополита Андрея Шептицького.

Також Садовий доручив подати клопотання до Головних територіальних управлінь МНС України у Львівській області щодо організації чергування сил і засобів рятувальних підрозділів біля Центру ім. Митрополита Андрея Шептицького для забезпечення своєчасної ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

А також Управлінням Служби безпеки України у Львівській області про забезпечення безпеки учасників форуму та запобігання можливим загрозам здійснення терористичних актів під час проведення VІI Всеукраїнського форуму місцевого самоврядування

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на директор комунальної установи Інституту міста Олександра Кобзарева.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.