Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

імплантанти

sfs.gov.ua

Вівторок, 5 березня 2019, 12:52

В аеропорті "Львів" виявили незадекларовані зубні імплантанти

імплантанти

Львівські митники виявили незадекларовані вироби медичного призначення вартістю понад 1,5 млн грн.

Прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Вчора до Львова прибув громадянин Ізраїлю рейсом зі Стамбулу. Під час візуального огляду багажу в аеропорті у митників виникла підозра про наявність товарів, що підлягають митному оформленню або переміщення яких через митний кордон обмежене.

У валізі серед особистих речей виявили товар в обсягах, який згідно з п. 1 ст. 374 МК України, перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України, зокрема, 395 зубних імплантатів різних артикулів.

Під час усного опитування громадянин не повідомив про наявність таких товарів, проте визнав себе їх власником після митного огляду. Вартість вилученого товару орієнтовно становить 1 530 тис. грн. Остаточну вартість товарів встановлять додатково.

Громадянин Ізраїлю порушив встановлений Митним кодексом України порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю, тобто намагався перемістити товар, що підлягає оподаткуванню при ввезенні на митну територію України.

За цим фактом склали протокол про порушення митних правил за ознаками, передбаченими статтею 471 Митного кодексу України. Товар вилучили. Справу скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.