Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 5 березня 2019, 15:40

У Львові стартують змагання за тематикою громадського бюджету

Львів

14 та 15 березня у Львові триватимуть тренінги та дебатні змагання DRI Youth Talk, присвячені темі громадського бюджету.

Про це повідомляють організатори заходу, представники міжнародної організації Democracy Reporting International.

З 14 до 15 березня у Львові міжнародна організація Democracy Reporting International проводитиме тренінги та дебатні змагання DRI Youth Talk, присвячені темі громадського бюджету.

Учасниками стануть студенти вищих навчальних закладів та представники молодіжних організацій з Чернівців, Острога та Бродів, які презентуватимуть власні проекти громадського бюджету та визначатимуть критерії, за якими ці проекти необхідно оцінювати.

"Тренінги та дебатні змагання допомагають залучити молодь до розвитку міста і навчити їх краще розуміти новий механізм громадського бюджету. Минулого року міські ініціативи Львова отримали 22 678 982 грн на реалізацію 159 проектів протягом 2019 року. Невдовзі буде оголошено прийом проектних заявок на громадський бюджет 2020", – повідомляють організатори заходу.

Зазначимо, Democracy Reporting International – організація, яка сприяє участі громадян у політичних процесах, підзвітності державних органів та розвитку демократичних інституцій в усьому світі.

DRI Youth Talk – серія тренінгів та дебатних змагань у три тури за системою playoff (команда переможець проходить у наступний тур дебатів, інша команда залишає турнір) з фіналом у Києві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.