Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські стоматологи

Середа, 6 березня 2019, 19:57

Стоматологи двох поліклінік Львова вимагають виплати заборгованості зі зарплати

львівські стоматологи

Вони відмовляються залишати приміщення Львівської міськради до розв'язання їхньої проблеми.

Сьогодні лікарі-стоматологи 3 і 5 комунальних міських лікарень Львова залишились після завершення робочого дня у сесійній залі Львівської міської ради та вимагають виплати боргів зі заробітньої платні.

Про це Варіанти повідомив громадський активіст, лікар Юрій Казмірчук.

"Поліція погрожує нас виставити, але поки ніяких дій немає. Одній жінці стало погано, їй надали першу медичну допомогу і зараз чекаємо на швидку" – додав він.

Казмірчук розповів, що стоматологи зранку намагаються отримати відповідь від представників влади щодо виплати заборгованості. Однак ніхто не захотів з ними спілкуватись. Також лікарів проігнорували й члени депутатської колегії, яка засідає сьогодні у Львівській міськраді.

"Коли ми спробували добитись, щоб нас пустили на засідання колегії депутатів, якісь сторонні хлопчики вчинили бійку. Але ми не піддались на провокацію. Тому зараз чекаємо у сесійній залі, яку вирішили не покидати" – розповів Казмірчук.

Нагадаємо, завтра, 7 березня, о 10:00 відбудеться сесійне засідання Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.