Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авто

Вівторок, 12 березня 2019, 09:30

Львів’яни у лютому витратили 8 млн на оновлення автопарку

авто

Минулого місяця у Львовіта області зареєстрували 264 нових автомобілів. На кожну з цих машин витрачали в середньому по $31 тис.

Минулого місяця львів’яни найчастіше купували машини, які входять у ціновий діапазон $17-35 тисяч доларів. Їх частка у регіоні склала 56%, а середня вартість кожного зареєстрованого авто становила $31 тис.  Загальна сума витрат за місяць у лютому склала $8 млн, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні було Kia. У регіоні придбали 46 таких машини на суму $1 млн, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Також часто купували Renault та Toyota. Серед моделей бестселером став кросовер Kia Sportage.

Загалом, у лютому в Україні зареєстрували 5,7 тис нових автомобілів, а сума витрат склала $177 млн. Серед них були й автомобілі, вартість яких перевищує $200 тис – зареєстрували два кросовери Rolls-RoyceCullinan. Вартість кожного такого авто перевищує $400 тис.

Також українці придбали 4 Bentley, 33 Porsche та 3 Maserati.

Нагадаємо, у січні у Львові та області зареєстрували 213 нових автомобілів на суму $6 млн, що на 32% менше, ніж у січні 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.