Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ураган

LIGA.Net

Вівторок, 12 березня 2019, 11:58

Рятувальники на Львівщині продовжують ліквідовувати наслідки буревію

ураган

Негода на Львівщині зірвала дах будинку та повалила дерева – ніхто не постраждав.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області

Вчора, 11 березня, о 08:09 год в с. Брюховичі на вул. Незалежності України буревій зірвав дах житлового будинку. Рятувальники 32-ї  Державної пожежно-рятувальної  частини прибули на місце події та ліквідували наслідки негоди.

В цей же день, о 09:16 год  в с. Щирець Пустомитівського району сильний вітер нахилив дерево, яке надвисало над проїжджою частиною. Працівники місцевої пожежної команди розпиляли дерево та прибрали його з дороги.

Також вчора, о 09:43 год , в м. Львові, на вул. Кос-Анатольського під час сильної бурі впало дерево на територію дитячого садка «Пізнайко» №176. Пожежники з міського відділення №29 ліквідували наслідки негоди та прибрали дерево з місця події.

Постраждалих від стихії немає.

Нагадуємо, що негода також завдала шкоди у Бродівському та Дрогобицькому районах. У місті Броди був зірваний дах місцевої спеціалізованої школи, а в Дрогобицькому районі вітер зніс шифер шести будинків, повалив три дерева, знеструмив будинки в 17 вулицях та серйозно пошкодив житловий будинок на вулиці Дорошенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.