Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Вівторок, 12 березня 2019, 15:50

СБУ масово скликає членів "Батьківщини" на розмову – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк заявляє про масові виклики партійців до СБУ.

Сьогодні у Львові голові Львівської обласної партійної організації "ВО "Батьківщина" Михайлу Цимбалюку повідомили з Бродівського району, що СБУ активно обдзвонює членів партії "Батьківщина" і запрошує до себе на розмову. 

"Представляються по телефону від імені спецслужби, яка має в державі дуже серйозні повноваження і завдання. Я хотів би почути, чи це до всіх учасників виборчого процесу так відносяться чи тільки до опозиційної партії "Батьківщина" – розповів Михайло Цимбалюк.

Він зауважив, що у Львівській області є більше 25 тисяч членів партії, і підозрює, що такі дії можуть бути політичним переслідуванням. 

"Чи це не політичні якісь переслідування? Чи це відгомін звідти з Києва, після цих всіх корупційних скандалів, в тому числі в армії. А ми це активно критикуємо, тому що вважаємо, що це злочин проти українського народу" –додав Михайло Цимбалюк.

Нагадаємо, сьогодні, 12 березня, у Львові відбулася прес-конференція про економічний потенціал України за участю Олександри Кужель та Михайла Цимбалюка.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.