Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 12 березня 2019, 16:09

Чиновниця з Львівщини отримала звання від Порошенка

Петро Порошенко

Петро Порошенко присвоїв Вірі Гичці звання "Заслужений працівник сфери послуг України".

Про це йдеться в указі Президента України №66/2019 від 11 березня 2019 року.

Президент Петро Порошенко підписав указ про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, серед яких є й мешканка Львівщини.

Зокрема, директорка міського комунального підприємства "Миколаївводоканал" Віра Гичка отримала від Порошенка почесне звання "Заслужений працівник сфери послуг України".

Чиновниця отримала звання за "вагомий особистий внесок у розвиток і реформування житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, впровадження ефективних форм господарювання, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм".

Нагадаємо, з нагоди Міжнародного жіночого дня почесні звання від Петра Порошенка та медаль отримали 13 жінок – медиків, вчителів, театралів, науковців області.

Також раніше Петро Порошенко присвоїв Роману Трубі третій ранг державного службовця та нагородив орденами членів ГО "Українська спілка інвалідів Афганістану" з Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.