Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

П'ятниця, 15 березня 2019, 17:51

На пробне ЗНО зареєстрували більше 165 тисяч абітурієнтів

університет Франка

16 березня стартує пробне ЗНО, яке розпочнеться іспитом з української мови.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Завтра понад 165 тисяч абітурієнтів візьмуть участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури.

Тестування розпочнеться об 11:00 год, а допуск до пунктів проведення пробного ЗНО здійснюватиметься за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу), запрошенням.

Учасники, які запізнилися, до пункту проведення пробного ЗНО не допускаються.

Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку учасника з української мови і літератури можна буде 22 березня 2019 року. Результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті учасники, які внесуть свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Загалом на Львівщині для проходження пробного тесту зареєструвалися понад 15 тисяч учнів, а на основну сесію ЗНО документи подали понад 20 тисяч абітурієнтів Львівщини.

Нагадаємо, цього року лише учні 11-х класів, а також студенти коледжів та технікумів будуть  проходити атестацію за технологією ЗНО. 

Додамо, що Львівщина увійшла  у трійку лідерів за результатами ЗНО-2018.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.