Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

spiritsd.ca

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 14:05

Майже тисяча «Наказів виборця» зібрана у Львові

Сьогодні, 26 жовтня, у Львові завершується акція «Наказ виборця», яку організував депутат Львівської обласної ради, кандидат у народні депутати України у 117 в. о. Олег Баран.  

 

Про це повідомляє прес-служба кандидата у депутати.

За період акції, що стартувала на початку жовтня,  львів’яни написали до майбутніх парламентарів  майже тисячу «Наказів виборця». У народних депутатів, найчастіше, люди вимагають навести лад у сфері житлово-комунальних послуг. Далі у рейтингу вимог - питання покращення життя соціально-незахищених верств населення, інтернатів, збільшення та рівномірний розподіл пенсій. Турбують львів’ян також питання щодо облаштування дитячих майданчиків,  пропаганди  серед молоді здорового та  активного способу життя.

Як розповів ініціатор акції Олег Баран,  тепер усі вимоги львів’ян сформують в єдиний загальний документ-наказ по вимогах виборців  до депутата Верховної Ради.

« Контроль за вирішенням вимог львів’ян   не полишу у жодному випадку. Якщо  буду  депутатом Верховної Ради,  перш за все акцентуватиму свою роботу на тих питаннях, реалізація яких має відбуватися на державному рівні. Якщо не стану парламентарієм,  все рівно слідкуватиму за вирішенням болючих для мешканців нашого міста тем. Адже вже маю ряд повноважень як депутат Львівської обласної ради. Те, що не входитиме до моєї компетенції – передам людині, яка потрапить до ВР по моєму округу», – підсумував Олег Баран.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.