Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

свято у Львові

Вівторок, 19 березня 2019, 12:14

Влада Львова шукає організаторів святкових заходів у місті на 2019 рік

свято у Львові

Львівська міська рада оголошує збір пропозицій щодо забезпечення проведення загальноміських подій у 2019 році.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, міськрада має забезпечити проведення таких подій: День міста, День вишиванки, День місцевого самоврядування, концерт-містерія, концерт «Після Воскресіння», Поливаний понеділок, День Незалежності, День захисника України та інші соціально-культурні події за попереднім погодженням з постійною комісією культури, молодіжної політики та спорту.

Для проведення цих заходів міськарада шукає організації, які зможуть надати товари та послуги, необхідні для реалізації подій, а саме послуги з оренди звукового обладнання, сцени, світлового обладнання, виготовлення подяк, закупівлі квіткової продукції та питної води оренди приміщень, кейтерингових послуг та нерегулярних пасажирських перевезень, тощо.

Участь у зборі пропозицій на надання товарів та послуг для забезпечення проведення загальноміських подій є відкритою для всіх організацій, які здійснюють діяльність у відповідній сфері.

Подана пропозиція повинна містити наступне:

- опис пропонованих товарів/послуг та орієнтовна вартість одиниці запропонованих товарів/послуг;

- інформацію про організацію, а також інформацію про сферу діяльності та досвід роботи у 2016 – 2018 роках;

- установчі документи організації.

Кінцевий термін подання пропозицій – 06 квітня 2019 року.

Нагадаємо, у 2019 році міськрада організує 11 свят у Львові

Додамо, міськрада виділила додатково 1,7 млн грн на фінансування цьогорічних фестивалів та культурних заходів у Львові, відтак видатки з бюджету на ці заходи збільшилися до 12 245 800 грн.

А у квітні 2018 року виконком міської ради погодив виділення з бюджету 8 636 400 грн на фестивалі та культурні події, які відбуватимуться у Львові протягом року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.