Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські прикордонники

dyvys.info

Середа, 20 березня 2019, 10:53

Прикордоннику, який застрелив товариша, загрожує до 15 років позбавлення волі

львівські прикордонники

Військовослужбовця утримуватимуть під вартою 60 діб.

Про це повідомляє Військова прокуратура Західного регіону України.

19 березня 2019 року Личаківський районний суд Львова обрав 20-річному солдату строкової служби ВПС "Сянки" Мостиського прикордонного загону запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб без альтернативи внесення застави.

Прикордонника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Його повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). За вчинене чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Територіальним управлінням ДБР у м. Львові, а процесуальне керівництво – військовою прокуратурою Львівського гарнізону. 

Нагадуємо, 18 березня військовослужбовець Мостиського загону отримав смертельне вогнепальне поранення. Кулю випустив зі зброї інший військовослужбовець, який перебував в прикордонному наряді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.