Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

PR

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 16:10

Стяги «регіоналів» замайоріли над Львовом (ВІДЕО)

Напередодні виборів, в останній день агітації, 26 жовтня із найбільш визначних місць славетного міста Львів прихильниками Партії регіонів було запущено більше 300 кульок з прапорами Партії регіонів.

Бернандинський монастир, Львівська ратуша, Львівський оперний театр – саме ці місця стали знаковими для кожного львів’янина і, саме відвідуючи їх, прихильники Партії регіонів набирались натхнення для подальшої роботи.

Будь-який житель міста знає усі куточки цих історичних будівель, жоден  львів’янин не байдужий цих історичних пам’яток та відчуває себе часточкою кожної з них. Цією своєю акцією львів’яни показали, що остаточно визначилися зі своїм вибором, вони віддають свої голоси Партії регіонів, оскільки лише ця політична сила своїми дієвими кроками показує, що потрібно менше говорити – а більше працювати.

Жителі Львівської області остаточно переконались, що популістські заяви так званих об’єднаних опозиціонерів ніколи не забезпечать покращення життя для українців, оскільки їх основна мета  дорватися до влади.

pr 2

Саме тому, напередодні дня виборів Львівщина красномовно заявила, що вони обирають єдину, монолітну політичну команду – Партії регіонів!

Динаміка останніх років чітко показує, що у базовому регіоні так званих демократичних сил стрімко зростає підтримка Партії регіонів.

Галичани бачать, що в країні відбуваються позитивні зрушення завдяки діям партії влади. Львівщина більше не довіряє радикально налаштованим політикам, які маскуючись за національною ідеєю, насправді, просто хочуть потрапити у Верховну Раду аби мати депутатський мандат і недоторканість.

Партії регіонів на Львівщини неодноразово закликала усіх політичних опонентів до єднання.

Але, на жаль, жодна із політичних сил не відгукнулася на пропозицію львівських «регіоналів», оскільки, напевно, особисті привілеї  та можливості народного депутата є набагато важливішими, ніж інтереси свого рідного краю.

Жителі Львівщини все бачать, тому і зробили свій свідомий вибір – Партії регіонів! 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.