Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександра Кужель

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Середа, 20 березня 2019, 12:11

Зарплати в України мають становити щонайменше 500 доларів – Кужель

Олександра Кужель

В Україні якнайшвидше треба створити належні правові та організаційні умови для роботи інвесторів.

Про це напередодні під час прес-конференції у Львові зазначила народний депутат України Олександра Кужель, інформує прес-служба обласного партійного осередку ВО «Батьківщина».

Політик зазначила, що адекватна зарплата, яка стримуватиме українців від пошуку роботи за кордоном, має становити в еквіваленті як мінімум 500 доларів.

«Початковий річний обсяг іноземних інвестицій, який би призвів до помітного пожвавлення економічного життя в країні мав би становити 5 млрд доларів. Але для інвесторів необхідно створити сприятливі умови, наприклад відремонтувати дороги, бо Порошенко літає вертольотом, а пересічні інвестори мають пересісти на трактори», – сказала Олександра Кужель.

Представниця «Батьківщини» наголосила, що команда, яка розробляла Новий економічний курс Юлії Тимошенко, продовжує працювати й має розписаний по днях план порятунку економіки України, яка, за словами Олександри Кужель, нині «лежить на дні».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.