Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Коболєв

Politeka

Середа, 20 березня 2019, 13:37

Кабмін продовжить співпрацю з Коболєвим

Андрій Коболєв

В нових контрактах з "Нафтогазом" міститиметься вимога зменшити заробтні плати на 50%.

Про це повідомляє Економічна правда.

Кабінет міністрів прийме рішення про продовження контракту з правлінням НАК "Нафтогаз України" та його головою Андрієм Коболєвим.

За словами прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, в нових контрактах членів правління будуть міститися 3 вимоги: здійснення анбандлінгу "Нафтогазу" до 1 січня 2020 року, нарощення видобутку газу компанією "Укргазвидобування" та зменшення рівня заробітних плат на 50% зі скасуванням преміальних виплат.

Окрім того, прем'єр-міністр анонсував щомісячні та щоквартальні звітування про досягнення цілей, таких як збільшення обсягів видобутку газу компанією "Укргазвидобування" з теперішніх 15 млрд кубічних метрів до 18 млрд кубометрів щороку та відокремлення оператора газотранспортної системи.

Нові умови контрактів погодила Наглядова рада "Нафтогазу". Конкурс на посади голови та членів правління "Нафтогазу" відбудеться після 20 березня 2020 року.

Нагадуємо, "Львівгаз" заборгував "Нафтогазу" більше мільярда гривень через борги мешканців, які має відшкодувати держава.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.