Андріана Стахів,  26 жовтня 2012

Варіанти на вікенд

Теплі дні осені закінчились, за прогнозами на вихідні уже сніг та перша мінусова температура, і «Варіанти», як завжди, в будь-яку погоду пропонують Вам чудові варіанти проведення часу.

Розпочнемо із варіантів на кіно.

Ці вихідні для любителів кіно не дуже вдалі та все ж подивитись якийсь легкий одноразовий фільм можна.

Сайлент Хілл 2. Ніяк не можу зрозуміти, чому цей фільм користується такою популярністю публіки, особливо він подобається дівчатам. Чому? Мені, як фанату серії комп’ютерних ігор Сайлент Хілл, цей фільм здається незавершеним та нелогічним.  У фільмі немає атмосфери страху, забуття, гнилого та давно мертвого міста. Цей фільм складно назвати шедевральним чи страшним. Він просто є і варто його подивитись хіба що зі своєю дамою серця або на першому побаченні.

Сеанси: 20.35, 22.25, 00.15 (ТРЦ King Cross Leopolis); 20.10 (Кінотеатр ім.Довженка).

Астерікс та Обелікс в Британії. Чергова порція пригод товстуна Обелікса та довгов’язого Астерікса. Цього разу доля закинула їх у Британію. Цей фільм рекомендується всім, хто хоче просто відпочити. Французькі фільми часом змушують згинатись від сміху, тому позитивний настрій Вам гарантований.

Сеанси: 10.30, 12.35, 14.40, 16.45, 18.50, 20.55, 23.00 (ТРЦ King Cross Leopolis); 13.00, 15.10, 17.10, 19.10, 20.10 (Кінотеатр ім.Довженка).

Алекс Крос. Знаменитий детектив Алекс Кросс йде слідами серійного вбивці і з подивом виявляє, що почерк злочинця відповідає манері дій безжального маніяка на прізвисько М'ясник. Десять років тому Крос зірвав виконання одного з його смертельних контрактів, за що М'ясник убив вагітну дружину поліцейського і безслідно зник. Здається «старі друзі» зустрінуться знову.

Сеанси: 11.00, 15.00, 19.00, 23.00 (ТРЦ King Cross Leopolis).

Мистецькі варіанти  

Для любителів мистецтва у галереї «Зелена канапа» продовжується спільна виставка двох молодих художниць, випускниць Львівської Академії Мистецтв Наталі Гайдаш та Ярослави Ткачук.

Також до 31 жовтня у кав’ярні-галереї «Штука» триватиме виставка світлин «10 років з давньою музикою у Львові».

Не менш цікавою буде виставка коміксу «Маршрутка» талановитої карикатуристки та художника-реставратора Юстини Могитич у галереї Щось цікаве (пл. Ринок, 13). Трохи про наболіле – особливості львівських маршруток.

Ну і на завершення до 1 грудня в Ресторані імпровізацій Грушевський cinema jazz експонуватиметься виставка ретроафіш з приватної колекції Романа Давида.

Музичні варіанти

Для всіх, кому ходіння картинними галереями чи виставковими центрами вже трохи набридло,  радимо сьогодні відвідати концерт української інді-поп групи з Харкова Pur:Pur. Концерт відбудеться у приміщенні ресторану Динамо Блюз, до речі, можете скуштувати й їхні стейки – не пошкодуєте.

А для кулінарних гурманів не залишиться непоміченим майстер-клас із приготування різотто у сирній голові – коронної страви минулотижневого Свята сиру і вина. Навчитись готувати смаколик можна цієї суботи, 27 жовтня, у пастерії Б’янко Россо (пр. Свободи, 6/8) о 17:00 зовсім безкоштовно.

Ну і якщо ж Вам зовсім нічого не подобається, то можете відвідати гумор-шоу «Вар’яти» від Сергія Притули.

А ще завжди можна провести вихідні із рідними та сім'єю, часом приємно навіть і вдома. Та й про вибори не забудьте.

До зустрічі наступного тижня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.