Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

П'ятниця, 22 березня 2019, 17:17

Кошулинський жалібно піє про ігнор центральних каналів

Руслан Кошулинський

Кандидата у Президенти Руслана Кошулинського не підтримує ні один телеканал.

Про це повідомляють Вибори і ЗМІ.

На думку кандидата у Президенти від об'єднаних сил націоналістів Руслана Кошулинського, в Україні необхідно заборонити платну політичну рекламу у ЗМІ за 3 місяці до початку та впродовж усієї виборчої кампанії. За його словами, "Свобода" давно написала та зареєструвала у Верховній Раді необхідний для цього законопроект.

Окрім того, він додав, що на відміну від олігархічних політичних проектів, націоналісти не мають своїх ЗМІ та величезних коштів для проведення масштабної рекламної кампанії.

"Ми працюємо за бандерівським принципом – ідемо від хати до хати, спілкуємося з українцями очі в очі" – заявив політик.

Кошулинський також додав, що ні один телеканал його не підтримує, а більшість центральних ігнорують.

"Час від часу деякі ЗМІ запрошують на інтерв'ю – не відмовляю нікому. Стараюся використати кожну можливість як у регіональних, так і в центральних ЗМІ, щоб максимально донести до українців своє бачення розвитку України".

Нагадаємо, 22 січня ЦВК зареєструвала Руслана Кошулинського як кандидата у президенти. На Львівщині його представляють 12 довірених осіб.

В січні привітання з новорічними святами Кошулинського та ВО "Свобода" зафіксували на телеканалах NewsOne та "112 Україна", які належать народному депутату з Опозиційноого блоку Тарасу Козаку. На думку кандидата, це чи не єдина можливість донести нашу позицію до виборців"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.