Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Короленка, 7

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 22 березня 2019, 17:45

Бариги Садового не хочуть віддавати Ганущину 35 мільйонів

вул. Короленка, 7

Господарський суд відмовив Львівській облраді відшкодувати з бюджету Львова більше 35 млн грн збитків через заборону продажу приміщень на вул. Короленка, 7.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора Господарський суд Києва, розглянувши заяви Львівської обласної ради, залишив у силі своє попереднє рішення щодо заборони продажу будівлі на вул. Короленка, 7.

Як заявила директор юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, Львівська обласна рада подала до суду два клопотання: щодо скасування заходів забезпечення позову та щодо відшкодування з бюджету Львова більше 35 млн грн збитків через заборону продажу цих приміщень.

Нагадаємо, 27 лютого на аукціоні Львівська облрада продала приміщення колишньої школи-інтернату №2 на вул. Короленка, на які претендує "Центр опіки сиріт", київській фірмі ТзОВ "Горизонт проперті" за 35 млн грн.

Того ж дня Господарський суд, розглянувши заяву Львівської міської ради про зупинення проведення в електронній системі продажу на аукціоні цих нежитлових приміщень, ухвалив повністю її задовольнити.

Додамо, у січні депутати Львівської міськради підтримали електронну петицію та направили звернення до Львівської облради з проханням надати "Центру опіки сиріт" приміщення на вул. Короленка, 7 та не вчиняти жодних дій щодо відчуження комунального майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.